Vælg en side

Er det på tide med et nyt badværelse?

Skal du have etableret et nyt badeværelse eller ønsker du blot at få renoveret dit eksisterende, så det kommer til at se nyt og lækkert ud?

Så er du landet det rigtige sted, hos Københavns håndværker service har vi igennem årene etableret og renoveret mange hundrede badeværelser for private.

Vi løser alle typer opgaver på badeværelset, fra udskiftning af fliser og klinker til nybyg og totalrenovering.Vi knokler hver dag for, at du uanset størrelsen på din opgave, kan forvente den samme høje kvalitet og nærværende service.

VI RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

Så hvis du udfylder formularen, så ringer vi dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

  Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse

  Ønsker du en totalløsning på dit nye badeværelse, er det en klar fordel for dig at vi også har totalentreprise.
  Det betyder for dig, at du ikke skal ud og hive separate tilbud fra VVS’eren, elektrikeren, maleren og murermesteren.

  Vi har dem alle sammen samlet under et tag, ikke bare som en ekstern samarbejdspartner, men som interne medarbejdere her i firmaet.

  Det betyder både, at vi kan give en mere fornuftig pris, fordi vi ikke skal ud og bruge tid på at indhente tilbud fra andre firmaer, der ofte vil være dyrere.

  Men det betyder også, at du som kunde for en mere strømlinet byggeproces, fordi vores specialister har arbejdet sammen i mange år.

  God kvalitet kan godt være synonym med en god pris

  Siden etableringen har vores målsætning været, at leverer badeværelser af den højeste kvalitet, til priser almindelige mennesker kan betale.
  Vores effektive proces fra første kontakt til afsluttet opgave er nøglen til, at vi kan holde få pris og kvalitet til at gå hånd i hånd.
  Det er formenligt også den kombination, der har sikret os 9/10 i rating på Trustpilot, hvilket er svært at gøre meget bedre medmindre det er familie og venner der anmelder (de er som regel mere large)

  VI RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

  Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

  Så hvis du udfylder formularen, så ringer vi dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

   Vi dækker fejl op til 10.000.000 kr.

   Ja, du læste rigtigt. Vores udvidede garantiforsikring dækker op til 10,000.000 kr. Det lyder voldsomt, og det er også markant mere, end de fleste af vores andre kunder, bygger og renoverer deres hus for på en enkelt byggesag.

   Men vi skal ikke være dommer over, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at investere i din bolig. Vi vil bare sikre os at du altid kan føle dig tryg og velvidende om, at skulle der imod forventning være lavet en fejl så er du fuldt dækket ind af vores forsikring.

   Vi har tegnet vores egen forsikring fordi langt størstedelen af standard garantier mange håndværkervirksomheder- og sammenslutninger tilbyder, er både omstændige og utilstrækkelige. Ofte dækker de maksimalt op til 50 til 150.000 kr. Det betyder altså, at du som kunde risikerer at stå med en stor ekstraregninger, for alt det der ligger over forsikringssummen.

   Desuden er de ofte meget krakilske og træge at arbejde med.

   Vi har derfor besluttet os for at sætte din sikkerhed og tryghed i højsædet – også når uheldet er ude.

   Vi har ønsket at sikre vores kunder mod overhovedet at skulle forholde sig til komplicerede forsikringsspørgsmål, dækningsgrader og lignende.

   Derfor kan du trygt læne dig tilbage og overlade ansvaret til os.

   Vi står klar til at hjælpe – med et smil.

   Vi har allerede mange andre kunder på Sjælland og kan derfor altid give et hurtigt tilbud der holder, også når vi har efterladt gerninsstædet og sikret os der ikke er nogle spor.

   Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op inden for 1-2 timer.

   Og husk at vi hos Københavns Håndværkerservice kan tilbyde, håndværkere inden for alle fag, så du kun behøver at gå et sted hen fremover, når du har boligprojekter der skal laves til UG.

   VI RINGER DIG OP INDEN FOR 1-2 TIMER

   Effektivitet er en mærksag, når man skal levere høj kvalitet til en fornuftig pris.

   Så hvis du udfylder formularen, så ringer vi dig op om lidt og sørger for du får den helt rigtige rådgivning.

    Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit badeværelse

    Skal du have renoveret dit badeværelse i København eller omegn? Vi er den løsning, du leder efter!

    Hvis du har yderligere spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et skræddersyet tilbud til renovering af dit badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bestræber os altid på at levere det bedste til dig og forventningsafstemmer altid inden arbejdet påbegyndes, så du ved præcist, hvad du får.

    Gør som så mange andre – kontakt os i dag!

    Herunder kan du se nogle af vores tidligere opgaver på badeværelser i København